Hoe breng je een screenprotector aan op je iPhone X / Xs?

Heb je een screenprotector voor je iPhone X, Xs, Xs Max of Xr aangekocht en wil je graag weten hoe je die het best aanbrengt? Hieronder leggen we het je in enkele eenvoudige stappen uit.

Stap 1: Alcoholdoekje

Veeg het beeldscherm van je iPhone  schoon met het meegeleverde alcoholdoekje. Hiermee verwijder je al het vuil en vet van je scherm.

alcholdoekje-screenprotector-aanbrengen

Stap 2: Microvezeldoekje

Met het microvezeldoekje verwijder je de laatste vuildeeltjes, en maak je je scherm weer droog. Het is belangrijk dat er geen vocht op het scherm achterblijft, omdat de screenprotector op een vochtige ondergrond minder goed zal hechten.

microvezeldoekje-screenprotector-aanbrengen

Stap 3: Stofsticker

Met de stofsticker kun je kleine stofdeeltjes van het scherm van je iPhone verwijderen. Die blijven plakken aan de sticker. Hierdoor maak je het scherm stofvrij.

stofsticker-screenprotector-aanbrengen

Stap 4: Simple Align-frame

Als je ervan overtuigd bent dat het beeldscherm helemaal schoon en stofvrij is, plaats je het Simple Align-frame rond je iPhone X. Haal vervolgens de beschermfolie van de screenprotector af. De folie is geplaatst aan de zijde die op je scherm zal hechten. Raak deze zijde, na het weghalen van de folie, niet aan met je vingers, maar neem de screenprotector voorzichtig vast aan de uiterste randen.

hulpstuk-screeprotector-aanbrengen

Stap 5: Aligneer je screenprotector

Positioneer vervolgens de screenprotector met het Simpe Align-Frame. Als je ervan overtuigd bent dat de screenprotector goed geplaatst is, laat je deze langzaam zakken op je beeldscherm.

screeprotector-aanbrengen-iphonex

Stap 6: Hechting van je screenprotector

Als je Gustaav-glas contact heeft gemaakt met het scherm van je iPhone, druk je zachtjes op het midden van de protector. Je zal zien dat de protector zelf zal hechten. Mogelijk zijn er nog luchtbelletjes zichtbaar. Die duw je zachtjes weg naar de zijkant. Kleine belletjes verdwijnen meestal vanzelf binnen 24 uur.

Opgelet: ​na het hechten van je Gustaav-glas raden we het af om het te verwijderen en opnieuw te plaatsen, aangezien de hechtingseigenschappen na verwijderen zullen verminderen.

Bekijk het filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *