Bestellen en betalen

Bestellen en betalen

Hoe kan ik bevestigen dat Gustaav mijn bestelling heeft ontvangen?

Wanneer je je bestelling hebt voltooid ontvang je een automatisch gegenereerde orderbevestiging via e-mail. Andere updates met betrekking tot je bestelling ontvang je ook via e-mail. Zorg er daarom voor dat wij het correcte e-mailadres hebben. Als je een account hebt aangemaakt zijn je bestellingen ook op je accountpagina te vinden.

In de online shop ontbreekt een kleur, kan ik deze alsnog bestellen?

Onze online shop toont ons volledige assortiment. Wanneer wij nieuwe voorraad ontvangen zouden alle artikelen onmiddellijk zichtbaar moeten zijn in onze webshop. Helaas kunnen wij geen producten leveren die momenteel niet beschikbaar zijn in onze webshop.

Hulp bij bestellen

Indien je je bestelling niet kunt voltooien of je onduidelijkheden tegenkomt kan je contact met ons opnemen. Dit via ons contactformulier of via info@gustaav.com

Welke betalingsmethodes accepteren jullie?

Je kan je bestelling betalen met Bancontact, iDeal, creditcard (VISA en Mastercard).

Hoe zit het met mijn privacy?

Je gegevens, zoals je betalingen, zijn volledig beschermd. Ten eerste omdat de website een beveiligde verbinding heeft, en ten tweede omdat wij je gegevens nooit doorspelen aan anderen. Wij gebruiken je gegevens alleen om je winkelervaring zo leuk mogelijk te maken en om je te informeren over de nieuwste artikelen en de beste aanbiedingen.