Hoe breng je een screenprotector aan op je iPhone 7 of 8?

Heb je een screenprotector voor je iPhone 7 aangekocht en wil je graag weten hoe je die het best aanbrengt? Hieronder leggen we het je in enkele eenvoudige stappen uit. Heb je een screenprotector gekocht voor een iPhone 8, 7 plus of 8 plus, ook dan zijn onderstaande stappen van toepassing.

Stap 1: Alcoholdoekje

Veeg het beeldscherm van je iPhone 7/8 schoon met het meegeleverde alcoholdoekje. Hiermee verwijder je al het vuil en vet van je scherm.

Stap 2: Microvezeldoekje

Met het microvezeldoekje verwijder je de laatste vuildeeltjes, en maak je je scherm weer droog. Het is belangrijk dat er geen vocht op het scherm achterblijft, omdat de screenprotector op een vochtige ondergrond minder goed zal hechten.

Stap 3: Stofsticker

Met de stofsticker kun je kleine stofdeeltjes van het scherm van je iPhone verwijderen. Die blijven plakken aan de sticker. Hierdoor maak je het scherm stofvrij.

Stap 4: Aligneer je screenprotector

Positioneer vervolgens de screenprotector met je iPhone. Als je ervan overtuigd bent dat de screenprotector goed geplaatst is, laat je die langzaam zakken op je beeldscherm.

Stap 5: Hechting van je screenprotector

Als je Gustaav-glas contact heeft gemaakt met het scherm van je iPhone, druk je zachtjes op het midden van de protector. Je zal zien dat de protector zelf zal hechten. Mogelijk zijn er nog luchtbelletjes zichtbaar. Die duw je zachtjes weg naar de zijkant. Kleine belletjes verdwijnen meestal vanzelf binnen 24 uur.

Opgelet: ​na het hechten van je Gustaav-glas raden we het af om het te verwijderen en opnieuw te plaatsen, aangezien de hechtingseigenschappen na verwijderen zullen verminderen.

Bekijk het filmpje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *