Verzenden en retourneren

Verzenden en retourneren

De leveringskosten

Het verzenden naar een Belgisch en Nederlands adres is gratis bij bestellingen boven de €30, onder de €30 bedragen de verzendkosten €4,95.

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen.

Je bestelling wordt altijd zo snel mogelijk geleverd aan het adres dat je hebt geregistreerd in je account. Het is echter mogelijk dat je bestelling door onvoorziene omstandigheden is vertraagd bij je lokale leveringsservice. In dat geval zullen wij jehiervan onmiddellijk persoonlijk op de hoogte brengen, maar wij kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor het eventuele ongemak dat hierdoor ontstaat.

Ik heb een verkeerd of defect artikel ontvangen.

Indien je een verkeerd of defect artikel hebt ontvangen zullen wij de kosten voor het retourneren of ruilen van het artikel volledig vergoeden. Neem hiervoor contact met ons op Dit via ons contactformulier of via info@gustaav.com. Geef aan welk(e) artikel(en) u onjuist or met een gebrek hebt ontvangen en welk artikel u nog steeds wilt ontvangen.

Niet tevreden van je bestelling?

Voldoet het product niet aan je verwachtingen, is er iets misgegaan met de levering of heb je een klacht? Wij helpen je graag. Je kan contact met ons opnemen van ons contactformulier. Bij het retourneren van een product, staat de klant in voor de verzendkosten.