Superdun iPhone 11 hoesje

17,95

qty
Wissen

#1 dun hoesje

Aanbevolen door meer
dan 10.000 klanten

Gustaav hoesjes zijn speciaal ontworpen om de vorm van je iPhone 11 te behouden en tegelijkertijd te beschermen tegen krassen en deuken.

Geen branding

Less is more. Daarom vind je geen Gustaav-logo op onze hoesjes. Zo vergeet je al helemaal dat je een hoesje rond je iPhone 11 hebt.

Ultradun ontwerp
(0,5 – 0,7mm)

Verhoogde lip
rond de camera

Past gegarandeerd
perfect

Werkt met
draadloos opladen

Duurzame materialen

Het transparant zwart hoesje is gemaakt van hard maar flexibel plastic. Dit is onze dunste optie. Het Clear hoesje is gemaakt van een zachter materiaal, perfect voor schokabsorptie.

Screenprotector nodig?

Onze hoesjes sluiten perfect aan op Gustaav-glas. Deze screenprotector biedt de ultieme bescherming tegen krassen, vallen en schokken.

Veelgestelde vragen

Het transparant zwarte hoesje is 0,5mm dun, wat ongeveer zo dun is als je vingernagel. Dit is onze dunste optie en het beste voor de ultieme minimalist.

Het Clear hoesje is 0,7mm dun. Het schokabsorberende materiaal is perfect als je op zoek bent naar meer bescherming.

Het transparant zwarte hoesje is gemaakt van polypropyleen, een harde maar flexibele kunststof. Het is super duurzaam, lichtgewicht en geeft extra grip.

Het Clear hoesje is gemaakt van TPU, een flexibel, rubberachtig plastic. Het is schokabsorberend, heeft veel grip en zal na verloop van tijd niet geel worden.

Onze hoesje hebben een gesloten onderkant met uitsparingen voor de connectiepoorten.

Absoluut! We weten dat dit een kwetsbaar gebied is en ontwierpen de hoesjes met een verhoogde hobbel in het ontwerp rond de camera.

Ja. Onze hoesjes zijn zo dun dat dit geen enkel probleem vormt.

Customer Reviews

Based on 107 reviews
88%
(94)
10%
(11)
2%
(2)
0%
(0)
0%
(0)
M
M.R.

Goede pasvorm

R
R.K.

Mooi, dun hoesje!

R
R.R.
Prima hoesje

Op aanraden van familieleden dit hoesje aangeschaft, zit als gegoten,een beller verstaat mij goed.Iets waar ik met andere hoesjes nog wel eens moeite mee had!
Nu maar hopen dat hij ook zijn werk doet mocht mijn telefoon vallen.!

P
P.D.J.
Iphone 11 hoesje

Het hoesje is echt superdun, maar wel stevig. Ik moet even wennen omdat het plastic erg glad is. De kwaliteit is wel prima!

S
S.W.
Perfecte pasvorm en service

Zeer mooi en subtiel hoesje voor mijn iPhone 11 Pro! Eerst per ongeluk het verkeerde model besteld, maar dit is door Gustaav heel netjes opgelost. Het materiaal voelt degelijk, pasvorm is strak, buitenmaten van de telefoon nemen nauwelijks toe.