Help

Help

Is er iets mis met een van je aankopen bij Gustaav? Neem dan contact met ons op. We zoeken dan graag naar een gepaste oplossing. 

Onze hoesje gaan niet volledig om je smartphone en bieden geen waterdichte bescherming. Als er water tussen de behuizing en je smartphone komt, raden we aan de behuizing te verwijderen en beide oppervlakken af te vegen alvorens opnieuw je hoesje te bevestigen.

Onze hoesje hebben een gesloten onderkant met uitsparingen voor de connectiepoorten.

Onze hoesjes bieden een lichte bescherming tegen de dagelijkse stoten en krassen die je tegen kunt komen. Het is bedoeld voor iemand die op zoek is naar een beetje meer bescherming en grip dan een smartphone zonder hoesje, maar geef fan is van bulky cases.

We zijn een beetje zoals het verhaal van Goudlokje en de drie beren. Je hebt je te koude pap (dikke hoesje), de hete pap (naakte iPhone) en dan de ‘perfecte’ pap. Dat zijn wij, Gustaav.

Voor verdere bescherming raden we aan deze in combinatie met een screen protector te gebruiken.

Absoluut! We weten dat dit een kwetsbaar gebied is en ontwierpen de hoesjes met een verhoogde hobbel in het ontwerp rond de camera.

Ja, onze hoesjes kunnen worden gerecycled als plastic # 5.

Dit is niet iets dat we aanbevelen of hebben getest, omdat het kan bijdragen tot uit uitstrekken van onze hoesjes. We hebben echter sommige klanten die hier met succes gebruik van maken

We doen niet mee aan een valtest. Waarom niet? Wel, onze hoesjes zijn  niet bedoeld om zoveel impact te hebben als bulky cases

Hoewel onze hoesje af en toe een zachte val aan kan, is het hoofddoel bescherming te bieden tegen alledaagse krassen en stoten.

Voor verdere bescherming raden we aan deze te gebruiken in combinatie met een screen protector.